dijous, 31 de gener del 2008

Es presenta el manifest d' EN MOVIMENT per la llibertat d'expressió i la participació


Per adherir-se:



A les 17h d'avui dijous 31 de Gener s'ha presentat públicament en roda depremsa EN MOVIMENT per la llibertat d'expressió i la participació a la Plaçade la Vila de Santa Coloma de Gramenet.

El conjunt d'entitats i persones signants fins ara del manifest d'EN MOVIMENT ens hem congregat a la Plaça de la Vila per fer la lectura d'aquest. Un cop s'han exposat els motius de la creació d'aquesta plataforma ciutadana, tots d'ells recollits al manifest, i havent-lo llegit, la quarentena de persones integrants de les diferents entitats assistents a la roda de premsa s'ha encoratjat de cara a divulgar els motius de l'existència d'EN MOVIMENT i recollir adhesions tan individuals com col·lectives.

Un cop finalitzada la roda de premsa, el retall de la llibertat d'expressió s'ha fet palés en l'intent d'identificació aleatòria per part dels Mossos d'Esquadra, a la qual el conjunt d'assistents s'han negat. Davant la situació, i havent intentat portar a una persona a comissaria per la negació a identificar-se al carrer, i d'haver escorcollat i identificat a una altra persona en el moment de marxar, s'ha demostrat com la manca de llibertat de reunió, participació i expressió és cada dia més flagrant a la ciutat.



Per la llibertat d'expressió i la participació!


Ens posem EN MOVIMENT!